Frøslee rekryterar

Vi har flera nya spännande uppdrag på väg in och söker därför engagerade medarbetare som vill växa med oss. Vi söker arkitekt och / eller byggnadsingenjör med någon eller flera av följande kvalifikationer: hög gestaltningsförmåga, kunskap om byggteknik, duktig visualiserare, superanvändare av Revit, vass i tävlingar, kanske något annat.

Ingen är bäst på precis allt men vi önskar oss dig som är rysligt bra på något av ovanstående – om du har 2 eller 30 års erfarenhet är inte avgörande, vi hittar plats för dina kvalifikationer! Fröslee erbjuder i sin tur en öppen och okonventionell arbetsplats med högt i tak och en underbar fika. Vi har metodfrihet i det mesta men bygg-projekterar alltid i Revit. Härutöver använder vi Adobe Suite, Autocad, Rhino, Sketch Up, Vray, Nscape, microstation, 3dstudio… nämn själv flera.

Vi har projekt i alla skeden och i alla storlekar. Vi har funnits i ett par år och är fortfarande inte för fina för små eller udda uppdrag – så länge vi känner att projekten lyfter av vår närvaro. Vi rör oss i ett segment mellan stor arkitektur och hård projektering och det syns i vår arkitektur. Vi finns i Lund på Bantorget, uppe på vinden i Lunds vackraste byggnad.

Mejla ansökan samt cv till jobb@froslee.se

Jacob Frøslee Jonsson